Monday, October 3, 2011

Nasi Lemak 2.0 Untung Masa Maaa...

Yong &  Adik

"Jom pekena Nasi Lemak Kimia," ajak seorang rakan.

"Nasi Lemak Kimia?

"Tu... Warung dekat Jabatan Kimia tu, best bro."

"Emm..... Jauh la. Biar gua makan Nasi Lemak 2.0 sajalah."

"Nasi Lemak 2.0?"

"Gua dah beli nasi lemak bungkus dengan paper Utusan."
.

14 comments:

  1. Assalam semua yang cintakan ketelusan,tolong jangan beli utusan meloya atau berita hairan,untuk menghindar minda jadi kotor dan keji terutama pada mak bapak yang ada anak janganlah rosakkan minda mereka yang masih suci dari segala fitnah keji,kelentongan,seleweng fakta jadi fitnah,berterusan berbohong dan amat perkauman yang tebal ,yang dilarang agama Islam !

    ReplyDelete
  2. seronoknya di air terjun.
    NUR SALSABILA BINTI RAMLI

    ReplyDelete
  3. macam2 nama..kat sini ada nasi lemak banjir. sempena sambal tumis nya yg overflow..hehehe

    ReplyDelete
  4. paper pun banyak mempengaruhi kesan terhadap nasi lemak yang kita makan.

    ReplyDelete
  5. lagi best mandi manda kt air terjun....

    ReplyDelete
  6. tulis la pape pun dlm paper tu,last2 jadi pembungkus nasi lemak jugek...heeee

    ReplyDelete
  7. Bro... lu dah tengok ke blom?

    ReplyDelete
  8. nasi lemak amat sinonim dengan utusan

    dan mandi-manda kat air terjun memang best!

    ReplyDelete
  9. Nasi lemak Namewee tgh berperang dgn Utusan. Hahaha.

    ReplyDelete
  10. gedek! belum tengok la. hanya sikit2 dalam youtube.

    ReplyDelete
  11. utusan tu rupanya hanya pembungkud nasik lemak dalam n3 ni

    ReplyDelete
  12. utusan cuba 'bungkus' nasik lemak 2.0, akibatnya utusan masuk bakul sebagai 'sampah'.

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...