Saturday, June 18, 2011

Mari Lihat Siapa Dapat Keropok

Terima kasih kepada semua yang menyertai kontes yang pendek tempoh ini. Iaitu,
  1. Blog tips kurus
  2. Miecyber
  3. Cikgu Zam
  4. Anonymous
  5. School of Thought (SOT)
  6. Gedek!
  7. Ayohnik
  8. Genzo
  9. Kunang-Kunang
  10. Fadzi Amir
  11. Naeblog
  12. Puteri

Tiga elemen yang gua dan Kajol tengok iaitu,

  1. pemimpin, 
  2. bohong atau kencing
  3. nampak jelas atau cokkoh atas darat.
Ayat yang gua cari,

"Nak kencing pun, janganlah napok cokkoh atah darat sangat! Kah kah kah."

Di bawah adalah nama pemenang. Yang tak menang, anggaplah sebagai cobaan. Lain kali kita test power lagi.

1. Anonymous. Jam 8.24.

2. Gedek!

3. Fadzli Amir

4. Cikgu Nae

5. Ayohnik

Tahniah kepada pemenang. Sila email alamat anda kepada gua ye, ayohdo@gmail.com. Kecuali Ayohnik sebab jauh sangat, nanti lu punya gua bawak balik rumah mak je la bro ye :). InsyaAllah keropok akan dihantar bila gua selesai jual getah sekerap nanti.

18 comments:

  1. hi there i have just followed your blog and i hope you can follow me back..i like your blog...i will be waiting you in my blog..cheers

    ReplyDelete
  2. ada lh tak kopok lebih????he.he.he...

    ReplyDelete
  3. alaa..
    dah tak sempat dah nak rasa keropop free

    ReplyDelete
  4. cikli... menang? saguhati ja tu kan? bukan idea saya ni... ada org bagi ideanya...^^

    ReplyDelete
  5. anonymous jam 8.24..

    ReplyDelete
  6. NzA,
    alamak, dah lemau le. hehe

    ReplyDelete
  7. intan maisarah,
    lain kali mungkin..

    ReplyDelete
  8. naeblog,
    keropok tak macam kangkung.
    keropok- goreng jadi banyak
    kangkung - goreng jagi sikit
    professor kangkung - goreng sorang-sorang dalam tv.

    ReplyDelete
  9. meso kelamtang,

    demo ropernyer. patutpun dapat baca fikirang kawe. buwi alamat tu. kalau kawe tahu, kirim ko boss demo jah baru ni.

    ReplyDelete
  10. waaahh..

    gini rupanya

    hehe..

    ok2..

    next cobaan please

    ReplyDelete
  11. Yabedabedu...! Alamat dalam email!

    ReplyDelete
  12. kunang-kunang - nampaknya akak sengaja lepaskan peluang sebab keropok dah banyak. hehe

    ReplyDelete
  13. puteri - nantilah harga getah naik lagi...:)

    ReplyDelete
  14. gedek! - tahniah bro. geng-geng kartunis mesti peka isu beb...

    ReplyDelete
  15. Alamak..!!!aku menang ka..???macam tak caye je....hehehe...aku email sekarang gak....nanti lemau lak...

    ReplyDelete
  16. tak ada rezeki.....nanti aku beli sendiri kat stesen minyak sg besi
    -genzo

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...