Tuesday, June 14, 2011

Sejujurnya Lelaki Normal

Tok Bali
Mail merapati Pak Rais, tekong laut dalam yang sedang bersiap hendak ke laut.

"Ada ke doktor pompuan tu kata isteri kena layan suami macam pelacur kelas satu..." Sengaja Mail mengumpan Pak Rais dengan isu semasa yang sedang hot. Dia mahu dengar bebelan Pak Rais yang tak lekang dengan kopiah itu.

"Hah! Ish...Ish...Ish..............................Bestnya....." Sampuk Pak Rais sambil menggelengkan kepala.

16 comments:

  1. macam mana pulak Pak Rais(berkupiah) tu tau layanan pelacur kelas satu tu best? talking thru experience ke pakcik wei???

    ReplyDelete
  2. hani@debumelukut,
    entahlah akak wei... most probably dari video datuk T

    ReplyDelete
  3. rupanya ada kelas jugak pelacur ni ya...kelas mana dia belajar dulu dari darjah 1 sampai 6..sekolah mana negeri mana ,negara mana..sapa guru kelas dia..nak tau

    ReplyDelete
  4. Gua gigolô kelas pertama...!

    ReplyDelete
  5. GEleng kepala..tapi best...musykil sungguh aku...hehehe

    ReplyDelete
  6. hish...hish...hish....knapa la org pompuan, golongan edu lak tu boleh cop diri sndiri camtu...XSETUJU!!!!

    ReplyDelete
  7. brutalsolo,
    pelacur pun sekolah juga bro. cuma dia tak suka gaji bulan. dia cuma suka gaji tiap-tiap malam.

    ReplyDelete
  8. gedek!,
    gigolo rambut panjang memang disukai perempuan jalang kahkahah

    ReplyDelete
  9. blog-tips-kurus,
    mana ada sis

    ReplyDelete
  10. Fadzli Amir,
    power of imagination bro.

    ReplyDelete
  11. NzA,
    rambut sama panjang, akal lain-lain

    ReplyDelete
  12. aku sokong..bukan senang wooo nak dspat macam tuh.1st class!

    ReplyDelete
  13. hamboiiii kemain lagi pakcik tu hahaha

    ReplyDelete
  14. ghost writer,
    nak first class biasanya kena bayar bro... lebih pulak tu.

    ReplyDelete
  15. vampire's lovex,
    he is just being honest and let his imagination lost in the south china sea

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...